Iemand is bij mij goed zoals hij/zij is. Gevoel voor acceptatie is voor mij van essentieel belang in mijn leven. Ik pas mij aan aan de omgeving van de hulpvrager en situatie zonder daarbij mijn eigen grenzen voorbij te gaan. Voor mij staan de volgende punten tussen de mens en de hond centraal:

Communicatie, duidelijkheid, nabijheid, puurheid, gevoel, balans.

Mijn oog voor detail, ervaring met zowel mens en hond maakt het dat ik, zowel tijdens mijn uitlaatservice en maar ook het lesgeven, per baas-en-hond combinatie passend werk en advies geef.

Ik denk graag in opties en mogelijkheden. Om dingen aan te leren kies ik graag voor positieve aanleermethodes.  Om dingen af te leren ga ik op zoek naar de reden waarom het gedrag plaatsvindt en wat de baas allemaal doet waardoor dit gedrag mogelijk is gemaakt. Samen maken we altijd een plan en evalueren we die ook!

Wanneer u gebruik wil maken van mijn uitlaatservice, kom ik graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen, de bijzonderheden van uw hond en nemen we door wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zullen er een aantal praktische zaken worden doorgenomen. Er zullen twee overeenkomsten (overeenkomst tot dienstverlening en indien van toepassing het sleutelcontract) worden ondertekend. In deze overeenkomsten staan alle gemaakte afspraken opgenomen.

Honden die tot 20kg gaan wegen, mogen vanaf 8 maanden meewandelen. Honden die zwaarder dan 20kg gaan wegen, mogen vanaf 10 maanden meewandelen. Dit is ter bescherming van de skeletgroei, aangezien de intensiteit van de wandeling dan nog te zwaar kan zijn.

 

Tijdens de uitlaatservice, haal ik uw hond bij u op, laat ik hem/haar uit en breng ik uw viervoeter (handdoekdroog) keurig weer terug. Dit met mijn bus met 11 kennels. Zie ook de onderstaande voorwaarden.

 

 

Algemene Voorwaarden
PDF – 65,7 KB 421 downloads